Israel / Cisiordania: Israeliancă rănită grav la cap în urma unui atac terorist / Suspecți arestați

Rivka Teitel, o israeliancă, în vârstă de 40 ani, rezidentă în așezarea evreiască Shvut Rahel, a suferit răni la cap după ce teroriștii au aruncat cu pietre asupra mașinii sale pe ruta 465, lângă Neve Tsof, în regiunea Benyamina din Iehuda și Șomron (Cisiordania)

Ea și-a pierdut cunoștința înainte de sosirea serviciilor de urgență, care i-au acordat apoi primul ajutor. Starea ei s-a stabilizat apoi și a fost dusă la spitalul Sheba din Ramat Gan.
Împreună cu femeia, în mașină, se aflau și cei doi copii ai săi, care însă nu au fost răniți.
Un purtător de cuvânt al armatei israeliene (Țahal) a anunțat ulterior că un număr de suspecți legați de atacul aruncării cu pietre au fost capturați de forțele de securitate israeliene.
Teroriștii bănuiții au fost arestați într-o operațiune comună de către Țahal și agenția de securitate internă Shin Bet.
“În timpul unei operațiuni comune Țahal și Shin Bet, au arestat un număr de suspecți căutați în legătură cu atacul cu atacul cu pietre”, a spus purtătorul de cuvânt.
„Ca parte a unei operațiuni la scară largă efectuată de forțele Țahal pe baza informațiilor primite de la Shin Bet, un număr de suspecți din satul Deir Nizam din districtul Efraim au fost arestați pentru efectuarea unui atac terorist prin aruncarea cu pietre, în urma căruia, Rivka Teitel a fost grav rănită. Suspecții au fost transferați la Shin Bet pentru a fi interogați. Soldații continuă să opereze în zonă și în satul Deir Nizam până la finalizarea operațiunii, deci blocajele rutiere sunt încă la locul lor”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: