Israel / Coronavirus: Peste 600.000 de elevi vor studia de la distanță în timpul actualei blocări

Ca parte a implementării unor măsuri restrictive mai stricte în timpul celei de-a 3-a blocări în vigoare în prezent în Israel, s-a decis ca peste 600.000 de elevi din clasa a V-a din orașele „portocalii și roșii” (rată înaltă a infecției) nu se vor întoarce la școală duminică.

Pe măsură ce contaminările cu coronavirus continuă să crească în țară, ministrul Educației, Yoav Galant, a declarat că acești elevi vor studia de la distanță pe durata blocării generale.
Orașul Holon, districtul Neve Sha’anan din Haifa, Nesher, Eilabun, Kedumim, Tel Sheva sunt adăugate la lista orașelor în care elevii vor avea lecții prin zoom.
Cu toate acestea, revenirea la cursuri va avea loc în Herzliya, Hadera, Harish, Tira, Kfar Vradim, Meitar, Nahariya, Ness Ziona, Fordis și Rosh HaAyin.
Premierul Benjamin Netanyahu a propus cabinetului coronavirus să închidă sistemul educațional din cauza creșterii ratei infecțiilor.
O propunere respinsă de ministrul Apărării, Benny Gantz, care spune că educația trebuie să fie ultimul sector sacrificat.
Între timp, profesorul Nachman Ash, coordonator al coronavirusului, a declarat că ministerul Sănătății va cere închiderea completă a sistemului de învățământ timp de două săptămâni.
Au fost identificate 3.977 de cazuri noi în 24 de ore. În același timp, 1.100.000 de persoane au primit prima doză de vaccin coronavirus. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: