ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel / Coronavirus: „Al treilea val al pandemiei promite să fie cel mai rău de până acum” (directori de spitale)

„Israelul intră în cel mai grav val de pandemie de până acum”, au avertizat directorii spitalelor israeliene, deoarece cazurile de coronavirus continuă să crească în țară.

„Suntem chiar la începutul unui val foarte grav”, a declarat pentru Channel 13 profesorul Pierre Singer, șef de terapie intensivă la Beilinson Medical Center din Petah Tikva.
„Spitalele se umplu de oameni mai tineri. Avem pacienți cu vârsta de 48, 32, 55 de ani. Văd familii întregi infectate. Oamenii nu au înțeles că această boală este infecțioasă, periculoasă, nu s-a terminat”, și-a exprimat îngrijorarea profesorul Pierre Singer.
Salman Zarka, directorul centrului medical Ziv din Safed, susține că boala „lovește din nou, mai mult decât în ​​valurile anterioare”.
„Pacienții ajung la spital într-o stare foarte gravă … Mai avem câteva luni în care trebuie să respectăm regulile … Este păcat să ne îmbolnăvim tocmai acum, când vedem lumina de la capătul tunelului „, a spus el.
Shlomi Codish, directorul Centrului Medical Soroka din Beer Sheba, descrie „o creștere accentuată a numărului de pacienți. Creșterea este mai mare decât în ​​al doilea val”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: