8.164 cazuri suplimentare de contaminare cu coronavirus în 24 de ore, au fost înregistrate marți în Israel, a declarat Ministerul Sănătății într-un comunicat, specificând că au fost efectuate 121.816 teste, reprezentând o rată de contaminare de 6,8%.

59.229 sunt bolnavi în prezent, 824 de pacienți sunt în stare gravă și 207 dintre aceștia sunt plasați pe aparate respiratorii artificiale.
3.495 de oameni au murit din cauza bolii până în prezent.
Marți seară, guvernul israelian a votat în favoarea unei izolări completă care va intra în vigoare joi, la miezul nopții, pentru o perioadă minimă de două săptămâni.
Această măsură a fost decisă din cauza reapariției numărului de cazuri de contaminare cu Covid-19 în țară, aproximativ 460.000 de israelieni fiind infectați de la începutul pandemiei.
De asemenea, țara își continuă campania de vaccinare și, potrivit directorului general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, Israelul ar trebui să obțină imunitate colectivă atunci când numărul combinat de oameni vaccinați și cei vindecați de Covid-19 va ajunge la cinci milioane. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s