Israel / Coronavirus: Ministrul Apărării a ordonat armatei să redeschidă hotelurile coroană și să se pregătească pentru a bloca Cisiordania

Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, a ordonat miercuri armatei să redeschidă hotelurile corona pentru membrii comunității ultraortodoxe, dar și pentru orice călător care se întoarce din străinătate.

Gantz a mai spus că s-ar putea să nu li se permită muncitorilor palestinieni să intre pe teritoriul israelian pe durata blocării generale, care urmează să intre în vigoare în noaptea de joi spre vineri.
„Ministrul Apărării a instruit armata să se pregătească pentru a bloca Iudeea și Samaria (Cisiordania). Dacă sectorul construcțiilor rămâne deschis în Israel, lucrătorilor palestinieni li se va permite să intre în țară”, se arată într-un comunicat.
Gantz a mai afirmat că forțele de apărare din Israel nu vor solicita administrarea de doze suplimentare de vaccin până când profesorii și persoanele din grupurile de risc nu vor fi vaccinate. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: