ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIORIENTUL MIJLOCIU

Liderul Hezbollah: „Butonul nuclear este în mâinile unui imbecil numit Donald Trump”

Liderul grupului terorist libanez Hezbollah, Hassan Nasrallah, a declarat vineri că revoltele care au avut loc săptămâna aceasta în Congresul SUA vor avea „repercusiuni în întreaga lume”, în timp ce l-a chemat pe „Dumnezeu să protejeze lumea” până la investirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie.

”Butonul nuclear este în mâinile unui imbecil numit Donald Trump. Dumnezeu să protejeze lumea de ceea ce poate face”, a spus el într-un discurs televizat, conform declarațiilor raportate de agenția de știri Reuters.
„Trump a convocat o manifestare la Washington, adresându-se susținătorilor săi, împotriva rezultatului alegerilor, în timp ce el însuși era protejat de focuri de armă”, a adăugat el, cu referire la cele cinci victime care și-au pierdut viața în ciocniri.
Considerată a fi o simplă formalitate, certificarea victoriei lui Joe Biden de către cele două camere ale Congresului într-o sesiune extraordinară care a avut lov miercuri, s-a a transformat în „insurecție”, conform președintelui ales, când o mulțime de susținătorii ai lui Donald Trump au invadat Capitolul, întrerupând dezbaterea.
Ministerul Justiției a anunțat vineri că cincisprezece persoane au fost acuzate în urma violenței de la Capitol. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: