ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZI

Compania israeliană Elbit Systems a câștigat un contract de 136 de milioane de euro pentru program al Royal Navy

Compania Elbit Systems, cu sediul în Israel, a anunțat luni că a primit un contract de 123 milioane de lire sterline (aproape 136 milioane de euro) emis de Ministerul Apărării din Marea Britanie pentru un program de instruire navală a Royal Navy.

Contractul va fi executat pe o perioadă de 12 ani.
„Programul prevede transformarea și modernizarea formațiunii terestre a Marinei Regale, precum și înființarea viitoarei Școli Submarine”, a informat Elbit pe site-ul său web.
Potrivit acestei surse, filiala britanică a Elbit Systems va fi responsabilă pentru desfășurarea unui nou antrenament pentru operatorii de sisteme de luptă și va asigura modernizarea sistemelor de antrenament existente în cadrul Marinei Regale.
Acesta va oferi noi tehnologii pentru îmbunătățirea capacității de formare operațională a apărării (maritime), îmbunătățind în același timp eficacitatea capacităților existente.
„Acesta este un program de pionierat în transformarea Marinei Regale, cu introducerea unor capacități îmbunătățite de formare a personalului”, a declarat CEO-ul filialei, Martin Fausset. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: