ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel: 10-20% dintre cetățenii pozitivi pentru Covid-19 au varianta britanică

Aproximativ 10% până la 20% dintre israelieni care sunt pozitivi pentru coronavirus au contractat noua variantă britanică, potrivit profesorului Nachman Ash, coordonator al luptei împotriva coronavirusului în Israel.

Vorbind duminică la o conferință, el a spus că mutația britanică s-a răspândit probabil mult mai repede în toată țara și ar putea avea un impact asupra instituirii blocadei generale existente în prezent în țară.
„Înainte de a fi descoperită mutația, am crezut că vom ieși rapid – mai repede decât în cazul blocărilor anterioare”, a spus Ash.
„Noua tulpină a adus o perspectivă diferită și acum trebuie să ne gândim cum să deschidem economia cât timp este cu noi”, a adăugat el.
„Strategia noastră este să vaccinăm persoanele cu risc, astfel încât să putem deschide economia chiar dacă numărul persoanelor infectate nu a scăzut încă”, a conchis el.
În același timp, Israelul își continuă vaccinarea în masă. Duminică, a doua doză de vaccin Pfizer a început să fie administrată cetățenilor care au primit prima injecție. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: