ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel / Coronavirus: 6.706 cazuri noi în 24 de ore, o rată de pozitivitate de 7,4%

6.706 de cazuri suplimentare de contaminare cu coronavirus au fost înregistrate duminică în 24 de ore în Israel, a declarat luni Ministerul Sănătății într-un comunicat, specificând că au fost efectuate 92.967 de teste de screening, reprezentând o rată de contaminare de 7,4%.

69.861 sunt bolnavi în prezent, 1.044 pacienți sunt în stare gravă și 251 dintre ei sunt puși pe aparate de respirat artificiale.
3.671 de persoane au murit până acum din cauza bolii.
Izolarea completă a intrat în vigoare joi la miezul nopții în țară timp de două săptămâni pentru a stopa epidemia, în timp ce un înalt oficial al Ministerului Sănătății a semnalat deja că restricțiile ar putea fi menținute după această perioadă. .
În același timp, campania de vaccinare continuă să fie în plină desfășurare, iar statul evreu a administrat deja primele doze la peste 1,8 milioane de persoane dintr-o populație de 9,29 milioane, ceea ce reprezintă de departe cea mai mare rată de vaccinare din lume.
După sosirea de noi doze de vaccinuri, Ministerul Sănătății a anunțat luni că persoanele cu vârsta de peste 55 de ani vor chemate să fie vaccinate începând de mâine, marți.
Duminică, Israelul a început, de asemenea, să administreze a doua doză de vaccin coronavirus Pfizer pentru populația sa, exact la trei săptămâni după lansarea campaniei sale naționale de inoculare. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: