România: Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru, a murit din cauza COVID-19 / El a fost un aprig contestatar al măsurilor de protecție (VIDEO)

Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, actor şi fost ministru al românilor de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, a murit în urma complicaţiilor Covid-19.

Bogdan Stanoevici, care a candidat la Primăria Capitalei în 2020, dar şi la alegerile prezidenţiale din 2019, se afla în stare gravă la Institutul ”C.C Iliescu”, unde a fost transferat la sfârșitul anului trecut, de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Pantelimon.
Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică, au declarat surse medicale.
Bogdan Stanoevici era cuplat la aparate, pe procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii. Medicii au sperat ca, după o perioadă de 7-10 zile, plămânul acestuia să se refacă.
În contextul pandemiei de Covid-19, Stanoevici a participat la proteste ale antivacciniştilor în Piaţa Victoriei cerând “imunizare naturală“.
La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției SARS-CoV-2 pentru că este „sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

Lasă un răspuns