SUA: Filantropul Sheldon Adelson, susținător al lui Donald Trump și Benjamin Netanyahu, va fi înmormântat în Israel

Fondatorul grupului ”Las Vegas Sands”, Sheldon Adelson, a murit la vârsta de 87 de ani, de cancer, a declarat compania într-un comunicat.

Un pilon financiar al Partidului Republican, Adelson a fost un susținător ferm al președintelui american Donald Trump și al primului ministru israelian Benjamin Netanyahu.
„Cu o durere imensă anunț moartea soțului meu”, a declarat soția sa, Miriam Adelson.
Acesta din urmă l-a descris ca un om „mândru de a fi evreu, care a văzut în statul Israel nu numai împlinirea unei promisiuni istorice către un popor unic și meritoriu, ci și un dar al Atotputernicului. spre întreaga omenire ‘.
Domnul Adelson a fondat în 2007 cotidianul ”Israel Hayom”, care este astăzi unul dintre cele mai difuzate publicații în Israel.
Conform comunicatului companiei ”Las Vegas Sands”, Sheldon Adelson va fi înmormântat în Israel.
O ceremonie comemorativă ar urma să aibă loc la Las Vegas „la o dată ulterioară”, a clarificat în cele din urmă grupul Sands.
„Sara și cu mine suntem avem inima distrusă din cauza trecerii în neființă a lui Sheldon Adelson. El a fost un prieten minunat, personal, pentru noi, și un adevărat campion al poporului evreu, al statului evreu și al alianței dintre Israel și America”, a reacționat primul ministru israelian. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: