ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel / Coronavirus: Nouă mutație COVID identificată din Brazilia

Ministerul israelian al Sănătății a anunțat joi seară că a fost identificată o nouă mutație a coronavirusului, originară din Brazilia.

Similar cu mutațiile britanice și din Africa de Sud, mutația braziliană este mai contagioasă decât variațiile anterioare ale bolii, potrivit anunțului Ministerului Sănătății.
„A fost raportată recent o variantă din Brazilia care a fost descoperită și în Japonia. Această variantă are și mutații care pot fi semnificative în ceea ce privește rata infecției. La fel ca în cazul variantelor britanice și sud-africane, și această variantă este testată pentru rezistența la vaccin” a declarat ministerul.
„Având în vedere descoperirea acestei variante din Brazilia și, în special, având în vedere morbiditatea foarte ridicată din această țară, Ministerul Sănătății promovează o recomandare pentru izolarea într-un hotel pentru persoanele revenite din Brazilia, sub rezerva aprobării cabinetului. Trebuie să acționăm cât putem pentru a preveni intrarea și răspândirea acestor variante în Israel”, a adăugat Ministerul Sănătății. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: