03/10/2023
LUMEA DE AZI

”Dezamăgită și disperată”: Scrisoarea de rămas bun a Melaniei Trump

Pe 20 ianuarie, Donald și Melania Trump vor elibera Casa Albă și vor fi înlocuiți de Joe și Jill Biden. Acum, chiar înainte de final, Melania a publicat o scrisoare de adio în care rezumă anii petrecuți la Casa Albă și abordează evenimentele dificile din Capitol de săptămâna trecută.

Peste câteva zilem Donald Trump va părăsi Casa Albă și va fi înlocuit de Joe Biden.
Adio pe care Donald Trump și l-a luat de la de la Casa Albă a fost cel mai dramatic din istoria americană și a luat un unghi deosebit de dificil odată cu evenimentele șocante de pe Capitol Hill, care au lăsat lumea uluită.
După ce oamenii apropiați cuplului prezidențial au povestit ce s-a întâmplat în interiorul casei, acum Melania rupe tăcerea pentru prima dată, iar într-o scrisoare de adio publicată pe site-ul Casei Albe și-a prezentat punctul ei de vedere față de evenimente.
„Sunt dezamăgită și disperată de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Dar mai rușinos este că în jurul evenimentelor tragice au fost bârfe ascuțite, atacuri personale nejustificate și acuzații înșelătoare și false împotriva mea, din partea persoanelor care doresc să fie relevante. De data aceasta trebuie să ne concentrăm exclusiv pe vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Evenimentele nu trebuie folosite în scopuri personale”, a notat Melania.
Ea a continuat să condamne violența din Capitol, subliniind în același timp importanța „exprimării unei poziții fără persecuție” și a cerut ca „pasiunea din jurul alegerilor să nu devină violență”.
În același timp, multe medii din Statele Unite au pus în centrul atenției alegerea Melaniei de a nu menționa comportamentul soțului ei în momentul evenimentelor respective.
„Fiecare dintre voi este coloana vertebrală a acestei țări. Sunteți oamenii care continuă să facă din Statele Unite ale Americii ceea ce este și aveți responsabilitatea incredibilă de a pregăti generațiile viitoare”, a scris Melania.
„A fost onoarea vieții mele să servesc ca primă doamnă a voastră. Vreau să mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit pe mine și pe soțul meu în ultimii patru ani și au arătat impactul incredibil al spiritului american”.
Săptămâna aceasta, o cunoștință a lui Trump și a Melaniei a povestit despre cum au fost privite de Casa Albă evenimentele de la la Capitoliu și a spus că Trump era înconjurat de burgeri și cutii de Coca-Cola, iar Melania se ocupa cu amenajarea vaselor de porțelan pentru fotografii. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: