ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Înalt oficial israelian: Economia va fi complet deschisă în martie

Un înalt oficial israelian estimează că, din cauza ratei rapide a vaccinărilor, economia va fi complet deschisă încă din martie.

Sursa a declarat ziarului Israel Hayom că „acesta este un succes global. Unele țări din străinătate vorbesc despre un blocaj complet până la sfârșitul lunii aprilie, vaccinurile noastre funcționează deja și deschiderea completă a economiei va fi probabil în martie”.
„Auzim vorbind despre o gestionare defectuoasă, dar este o prostie. Este un succes imens, există doar două lucruri care funcționează – blocarea și vaccinurile. De asemenea, avem o aplicare mai bună decât în ​​toate țările”, a adăugat el.
Între timp, campania de vaccinare împotriva coronavirusului continuă să se extindă și începând de astăzi (duminică), va începe vaccinarea tuturor israelienilor cu vârsta de peste 45 de ani.
Până în prezent, aproximativ 2,2 milioane de persoane au fost vaccinate în Israel, dintre care aproape 200.000 de israelieni au primit deja a doua doză.
Ministerul Sănătății se va întruni la sfârșitul acestei săptămâni pentru a decide dacă se va prelungi actualul blocaj, care va expira vineri.
Prof. Nachman Ash, țarul Coronavirus, a declarat într-un interviu acordat Reshet Bet în această dimineață: „Nu va exista altă opțiune decât prelungirea blocării pentru încă o săptămână. Nu am redus încă numărul pacienților serioși din spitale. Volumul de muncă este foarte mare în toate spitalele și, de fapt, în întregul sistem de îngrijire a sănătății”.
„În general, în ultima săptămână a existat o oarecare stabilizare. Așteptăm să vedem un declin ca urmare a efectului vaccinurilor. Este nevoie de timp. A existat, de asemenea, o stabilizare a numărului de cazuri verificate în weekend. Și aici așteptăm declinul ca urmare a blocării”, a adăugat Ash. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: