Israel / VIDEO: Terorist arestat în patul său

Polițiștii de frontieră israelieni au arestat doi teroriști arabi responsabili pentru un atac înarmat împotriva forțelor de securitate israeliene, atac acre a avut loc recent în orașul Jenin, controlat de Autoritatea Palestiniană, în Shomron.

Teroriștii s-au apropiat de polițiștii de frontieră, în timpul unei operațiuni israeliene la marginea orașului Jenin.
Un terorist a condus un vehicul, în timp ce celălalt, așezat lângă șofer, a sărit din vehicul și a deschis focul. Cei doi s-au grăbit apoi să fugă de la fața locului.
Forțele militare și Poliția de Frontieră au efectuat percheziții pentru descoperirea cei doi teroriști, dar nu au putut să-i găsească imediat după atac.
O anchetă a agenției de securitate internă Shin Bet a furnizat informații care au condus în cele din urmă la arestarea celor doi teroriști.
În clipul video care prezintă arestarea unuia dintre teroriști, polițiștii de frontieră pot fi văzuți sosind dimineața devreme la casa teroristului și arestându-l înainte ca acesta să aibă șansa de a se ridica din pat.
Forțele de securitate israeliene au găsit muniție în ambele case ale teroriștilor. Cei doi teroriști au fost identificați drept rezidenți în Jenin, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani. (Anima News)

Lasă un răspuns