Conform datelor actualizate de la Ministerul Sănătății, se pare că virusul refuză să renunțe: procentul de morbiditate continuă să crească și se pare că blocajul încă nu funcționează după o săptămână și jumătate de când a fost impus în Israel.

În acest context, premierul Benjamin Netanyahu a deschis ședința de cabinet și a spus: „În prezent suntem într-o cursă strânsă între răspândirea bolii cu mutații și vaccinuri. Cred că, cu cooperarea tuturor cetățenilor israelieni, vom câștiga această cursă”.
Premierul a vorbit și despre introducerea vaccinurilor și a spus: „Aducem mai multe vaccinuri. Vom continua vaccinările în timpul săptămânii, pentru a permite o deschidere treptată, cu pașaportul verde, a unor părți ale economiei și ale vieții, până la ce le vom deschide complet”.
În ceea ce privește extinderea blocării, el a spus: „În acest scop, va trebui să obținem o evaluare a stării bolii și dacă este nevoie de o altă perioadă limitată. Vom lua această decizie la o ședință de cabinet marți, cel târziu miercuri, și o vom anunța în consecință”. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s