ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel / Coronavirus: Va fi prelungită blocarea țării? Netanyahu: „Vom decide marți sau miercuri”

Conform datelor actualizate de la Ministerul Sănătății, se pare că virusul refuză să renunțe: procentul de morbiditate continuă să crească și se pare că blocajul încă nu funcționează după o săptămână și jumătate de când a fost impus în Israel.

În acest context, premierul Benjamin Netanyahu a deschis ședința de cabinet și a spus: „În prezent suntem într-o cursă strânsă între răspândirea bolii cu mutații și vaccinuri. Cred că, cu cooperarea tuturor cetățenilor israelieni, vom câștiga această cursă”.
Premierul a vorbit și despre introducerea vaccinurilor și a spus: „Aducem mai multe vaccinuri. Vom continua vaccinările în timpul săptămânii, pentru a permite o deschidere treptată, cu pașaportul verde, a unor părți ale economiei și ale vieții, până la ce le vom deschide complet”.
În ceea ce privește extinderea blocării, el a spus: „În acest scop, va trebui să obținem o evaluare a stării bolii și dacă este nevoie de o altă perioadă limitată. Vom lua această decizie la o ședință de cabinet marți, cel târziu miercuri, și o vom anunța în consecință”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: