Israel: Două rachete au fost lansate din Gaza și au căzut în mare. Armata israeliană a reacționat (VIDEO)

Două rachete care au fost lansate din nordul Fâșiei Gaza au aterizat în mare lângă localitatea israeliană Ashdod. Ca răspuns, armata israeliană (Țahal) a vizat o infrastructură subterană aparținând mișcării teroriste Hamas.

Două rachete au fost lansate luni dimineață devreme din nordul Fâșiei Gaza spre regiunea israeliană Ashdod, dar din fericire și-au încheiat cursul în mare, a raportat un purtător de cuvânt al Țahal.
Nu s-a activat nicio sirena.
Nu au existat răniți sau daune.
Armata israeliană a declarat într-un comunicat că „au fost identificate două lansări din nordul Fâșiei Gaza până în zona de coastă a regiunii Ashdod, nicio sirenă nefiind declanșată”.
Ca răspuns la tirul de rachete, avioanele de război israeliene au atacat tunelurile Hamas din Fâșia Gaza.
„Armata israeliană ia foarte în serios orice activitate teroristă împotriva Israelului și este gata să acționeze atât de decisiv cât este necesar împotriva încercărilor de a afecta cetățenii israelieni și suveranitatea lor. Organizația teroristă Hamas poartă responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în și în afara Fâșiei Gaza și va suporta consecințele actelor teroriste asupra cetățenilor israelieni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Țahal într-un comunicat. (Anima News)

Lasă un răspuns