Israel: O pacientă cu Coroana a născut la Urgență, dar bebelușul nu a supraviețuit

O pacientă însărcinată infectată cu coronavirus a ajuns la spitalul Hadassah Ein Kerem, fiind internată imediat în secția Corona. Pacienta, care intrase în a noua lună de sarcină, nu mai simțise mișcări fetale timp de 24 de ore.

Când a fost internată la spital, ea a fost conectată la un monitor. În același timp, un medic de la secția de ginecologie a fost chemat la secția Corona. Acesta din urmă a efectuat o ecografie care nu a arătat mișcările fătului.
Drept urmare a fost constituită o echipă chirurgicală de urgență, în conformitate cu proceduri stricte de protecție, datorită Coronei, iar apoi femeia a fost dusă în sala de operație în încercarea de a salva copilul.
La sfârșitul operației – având în vedere starea sa, pruncul a fost resuscitat și a fost internat în secția de terapie intensivă neonatală în stare foarte gravă. Condiția complexă cu care au sosit mama și fătul a dus, din păcate, la pronunțarea decesului bebelușului.
Purtătorul de cuvânt al spitalului Hadassah a spus: „Investigăm temeinic cazul nefericit care a fost raportat la Ministerul Sănătății, subliniind totodată că spitalul este gata, în ciuda restricțiilor severe, să trateze și pacienții Corona. Inimile noastre se îndreaptă către mamă și soțul ei. Echipa Hadassah continuă să-i înconjoare și să-i ajute în acest moment dificil”. (Anima News)

Lasă un răspuns