Israel / Coronavirus: Record de contaminare cu peste 10.000 de cazuri noi, în pofida a două săptămâni de blocare generală

Israelul a înregistrat marți un nou record de contaminare cu coronavirus, cu 10.021 de cazuri noi în 24 de ore, în pofida a două săptămâni de blocare generală.

Ministerul israelian al Sănătății a precizat că au fost efectuate 100.693 de teste, rata de contaminare ridicându-se la 10,2%.
81.059 sunt bolnavi în prezent, 1.114 pacienți sunt în stare gravă și 277 dintre aceștia sunt puși pe aparate respiratorii artificiale.
4.049 de oameni au murit din cauza bolii până în prezent.
Blocarea completă a intrat în vigoare în țară în urmă cu aproape două.săptămâni pentru a combate epidemia, dar numărul persoanelor infectate a crescut constant de atunci.
Guvernul urmează să se întâlnească mai târziu astăzi, marți, pentru a decide dacă va prelungi blocarea, în timp ce campania de vaccinare continuă să fie în plină desfășurare în același timp. Aproape 2,2 milioane de persoane au primit deja o primă doză de vaccin și mai mult de 420.015 au primit a doua injecție. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: