Prima încercare anti-Israel a administrației Biden

Când avea loc ceremonia de învestire a lui Joe Biden, a apărut deja o schimbare în atitudinea echipei sale față de Israel.

Pe contul oficial de Twitter al Ambasadei SUA în Israel a apărut o nouă frază, „Ambasada SUA în Israel, Cisiordania și Gaza”.
Un prim semn extrem de simbolic al intențiilor prietenoase ale noii administrații față de Autoritatea Palestiniană. Nemaivăzut.
Dar după o oră, expresiile „Cisiordania” și „Gaza” au fost retrase, poate temporar.
Este cunoscut faptul că de câteva săptămâni au loc deja contacte între reprezentanții lui Joe Biden și ai Autorității Palestiniene pentru restabilirea relațiilor cu Washington.
Liderul palestinian Mahmud Abbas nu s-a înșelat în a trimite un mesaj cald de felicitări noului președinte american, exprimându-și „speranța de a lucra cu el pentru pace și stabilitate” și „pentru obținerea libertății și independenței pentru poporul palestinian”.
Aceasta este departe de insulta „fiul unui câine” pe care Abbas a lansat-o la adresa lui Donald Trump. La rândul său, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat, de asemenea, pe noul chiriaș al Casei Albe și a dorit o consolidare a relațiilor dintre Statele Unite și Israel, în special în jurul Acordurilor Abraham și al luptei împotriva intențiilor Iranului. (Anima News)

Un comentariu la „Prima încercare anti-Israel a administrației Biden

  • 05/03/2021 la 1:57 am
    Permalink

    Guvernele Americane amplasează în România rachete împotriva Rusiei iar AMERICANI NU DAU VIZĂ PENTRU ROMÂNIA ! PARCĂ AM FI ARABI ! URĂSC AMERICA O ADUNĂTURĂ DE PROȘTI ! AMERICANI 90 SUNT CRETINI AU NOROC CU EVREI CARE O CONDUC !

    Răspunde

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: