Celebrul jurnalist și om de televiziune american, Larry King, a decedat

Renumitul jurnalist american și prezentator de televiziune Larry King a murit la 87 de ani, a informat sâmbătă rețeaua de televiziune digitală Ora Media.

„Cu profundă tristețe, Ora Media anunță trecerea în neființă a cofondatorului și prietenului nostru Larry King, care a murit la 87 de ani la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles”, se arată într-un comunicat al companiei. publicat pe contul oficial de Twitter al acestei legendare figuri a televiziunii americane.
Larry King a părăsit CNN în 2010. Apoi a continuat interviurile, a difuzat pe site-ul său și în 2012 a lansat „Larry King Now” pe Ora TV, un canal de internet la cerere, pe care l-a cofondat.
În 2013, a început să găzduiască emisiunea „Politicking with Larry King”.
Președintele rus Vladimir Putin a lăudat memoria și „marele profesionalism” al jurnalistului american care l-a intervievat în mai multe rânduri, a anunțat
„Președintele a apreciat întotdeauna marele său profesionalism și autoritatea sa jurnalistică incontestabilă”, a spus Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, citat de agenția Ria Novosti.
Larry King a fost în special autorul unui interviu care a devenit celebru cu Vladimir Putin în 2000, la câteva luni după venirea acestuia la putere și la scurt timp după scufundarea submarinului Kursk. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: