Renumitul jurnalist american și prezentator de televiziune Larry King a murit la 87 de ani, a informat sâmbătă rețeaua de televiziune digitală Ora Media.

„Cu profundă tristețe, Ora Media anunță trecerea în neființă a cofondatorului și prietenului nostru Larry King, care a murit la 87 de ani la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles”, se arată într-un comunicat al companiei. publicat pe contul oficial de Twitter al acestei legendare figuri a televiziunii americane.
Larry King a părăsit CNN în 2010. Apoi a continuat interviurile, a difuzat pe site-ul său și în 2012 a lansat „Larry King Now” pe Ora TV, un canal de internet la cerere, pe care l-a cofondat.
În 2013, a început să găzduiască emisiunea „Politicking with Larry King”.
Președintele rus Vladimir Putin a lăudat memoria și „marele profesionalism” al jurnalistului american care l-a intervievat în mai multe rânduri, a anunțat
„Președintele a apreciat întotdeauna marele său profesionalism și autoritatea sa jurnalistică incontestabilă”, a spus Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, citat de agenția Ria Novosti.
Larry King a fost în special autorul unui interviu care a devenit celebru cu Vladimir Putin în 2000, la câteva luni după venirea acestuia la putere și la scurt timp după scufundarea submarinului Kursk. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s