Londra / Coronavirus: Autobuzele se transformă în ambulanțe

Pe măsură ce campania de vaccinare din Londra continuă, autobuzele destinate călătoriilor publice zilnice au fost transformate în ambulanțe. Scaunele au fost mutate și înlocuite cu echipamente medicale sofisticate și toate acestea alături de un spital de campanie deschis în capitala britanică.

Scaunele a două autobuze cu un singur etaj din capitala Londrei au fost eliminate, au fost instalate generatoare de oxigen și vor transporta pacienții la spitale.
Ministerul britanic al Sănătății (NHS) se pregătește să transporte pacienții cu două autobuze londoneze transformate în ambulanțe improvizate, un alt semn al marelui efort al serviciului de sănătate al țării.
Majoritatea scaunelor unui autobuz cu un singur etaj au fost îndepărtate, astfel încât fiecare să poată transporta patru pacienți, în încercarea de a ameliora efortul mare depus de spitale și serviciile de ambulanță din Londra, a raportat British Guardian.
Compania de autobuze Go-Ahead este cea care le-a împrumutat, pentru a ajuta la transferul pacienților. În autobuze vor fi echipe alcătuite din medici și asistenți care lucrează în NHS, în special la terapie intensivă, precum și voluntari de la o organizație de prim ajutor de ambulanță numită St. John’s.
Compania de autobuze Go-Ahead oferă, de asemenea, patru șoferi care vor fi la dispoziția Departamentul Sănătății.
Autobuzele sunt ambalate cu echipamente medicale esențiale – inclusiv pompe de infuzie și afișaje, pentru a menține sănătos personalul medical, vaccinat în prealabil împotriva coroanei virus. Compania a menționat că șoferii săi au răspuns favorabil și au cerut să fie angajați pentru această sarcină.
Au fost puse la dispoziție stații dedicate pentru a se asigura că autobuzele pot parca și prelua pacienții. Și pe părțile laterale ale autobuzelor, autocolante mari indică în mod clar că acestea sunt destinate „transportului pacienților NHS”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: