Israel: Directorului general al Pfizer, Albert Bourla, doctor onorific al Institutului Tehnologic

Technion (Institutul tehnologic israelian) va acorda un doctorat onorific CEO-ului și președintelui Pfizer, dr. Albert Bourla (foto), pentru „realizarea sa extraordinară” în conducerea timpului record de dezvoltare a unui vaccin împotriva SARS-CoV-2, a anunțat profesorul Uri Sivan, președintele Technion.

Se așteaptă ca vaccinul Pfizer să servească drept model pentru dezvoltarea unei game largi de tratamente viitoare pe bază de mARN.
„Dr. Bourla a condus efortul de a dezvolta un vaccin împotriva coronavirusului”, a explicat Sivan. „În cei 27 de ani cu Pfizer, dr. Bourla a promovat mai multe domenii în cadrul companiei, printre care inovația tehnologică … Istoria familiei dr. Bourla, ca fiu al supraviețuitorilor Holocaustului din Salonic, este un simbol al remarcabilei vitalități a poporului evreu, vioiciunea și capacitatea de reînnoire a acestuia în urma Holocaustului”.
Bourla a spus că a fost „emoționat și onorat” să afle că va primi o diplomă de la „o instituție atât de importantă și istorică precum Technion. În tinerețea mea, m-am gândit să studiez la Technion; pentru mine, aceasta este o emoționantă închidere a cercului”, a spus el. (Anima News)

Lasă un răspuns