Israel / Coronavirus: Aproape 40% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani au primit deja o primă doză de vaccin

Afirmațiile că tinerii israelieni refuză să fie vaccinați împotriva coronavirusului sunt „false”, aproape 40% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani au primit prima doză în două săptămâni, a declarat oficialul serviciilor de sănătate public din cadrul Ministerului Sănătății.

“Există o mulțime de surse mass-media care susțin că tinerii nu vor să fie vaccinați. Sunt bucuros să spun că nu este adevărat”, a spus Sharon Alroy-Preis.
„Dar trebuie să fim atenți”, a subliniat ea în același timp: „Suntem într-o fază critică și chiar și atunci când aveți o„ trecere verde ”nu înseamnă că nu există coronavirus”, a avertizat ea referindu-se la proiectul guvernului de a deschide o serie de activități publice celor care dețin un certificat de vaccinare.
Peste 3.780.718 israelieni au primit prima doză de vaccin și 2.415.692 au primit ambele doze – aproape un sfert din populația totală, iar țara se gândește serios să utilizeze un sistem de „pașaport verde” care să certifice vaccinarea.
Coordonatorul responsabil cu lupta împotriva pandemiei Covid-19, Nachman Ash, a asigurat vineri că țara este „pe drumul cel bun” pentru a redeschide zone mari ale economiei până pe 23 februarie.
Și problema limitării accesului la anumite activități numai pentru persoanele vaccinate este în curs de examinare. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: