Cabinetul responsabil de problemele legate de pandemia Covid-19 a aprobat luni seara redeschiderea magazinelor, sălilor de sport și a hotelurilor, precum și reluarea evenimentelor sportive și culturale începând de duminică, 21 februarie.

În timp ce magazinele stradale și centrele comerciale vor fi deschise tuturor, numai persoanele care au fost vaccinate împotriva coronavirusului și care au „pașaportul verde” vor putea merge la săli de sport și hoteluri și să participe la evenimente sportive și culturale. „Suntem încântați că lumea culturii și sportului revine la viață și vom continua să lucrăm pentru a consolida aceste zone și a le deschide și mai mult publicului larg”, a declarat ministrul Culturii și Sportului, Hili Tropper, într-un comunicat de presă.
La rândul său, ministrul Apărării, Benny Gantz, a cerut „publicului larg să urmeze instrucțiunile și să acționeze în continuare cu prudență, astfel încât să putem da o nouă viață economiei israeliene”.
„Dacă nu urmăm liniile directoare, mai ales pe măsură ce se apropie sărbătoarea Purimului, nu vom putea sărbătorim împreună Pesach (Paștele evreiesc)”, a avertizat el. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s