Israel / Șocant: O fetiță evreică de 10 ani, violată brutal în propria casă, de trei beduini

Viol șocant în Israel: Poliția a arestat trei tineri beduini suspectați că au violat o fetiță de 10 ani în patul ei de acasă, în Neghev, când au pătruns în casă prin efracțiune și au furat bunuri în valoare de mii de șekeli.

Se crede că suspecții, locuitorii din Bir Hadaj, în vârstă de 17 și 21 de ani, au intrat în camera fetei de 10 ani, au trezit-o din somn și au comis un act de sodomie asupra ei, unul dintre ei astupându-i gura, astfel încât nu își cheme familia.
Ofițerul de poliție responsabil de șocantul caz a spus: „Versiunea fetei a fost găsită credibilă și în concordanță cu constatările de la fața locului. Este o fată curajoasă. Ea a depus mărturii detaliate unui copil anchetator.
„Există o dilemă în ceea ce privește dacă să depună o acuzare împotriva celor trei sau împotriva făptuitorului, deoarece doi dintre prietenii săi erau în casă și nu au împiedicat acțiunea”.
În timpul anchetei poliției, au fost prelevate numeroase mostre cu amprente de la suspect în dormitorul fetiței violate.
Avocatul Roni Aloni Sedovnik, care este apropiat de familia fetei, a scris: „Chiar și eu, care aud din ce în ce mai multe cazuri dificile la locul de muncă în fiecare zi și știu cum să le tratez legal cu analize corecte – sunt total șocat de cazul aceastei fetițe care dormea ​​în camera ei. Nu mi-am imaginat în cele mai rele vise că aceasta ar putea fi fiica unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei”.
Potrivit avocatului, „forțele israeliene de apărare și guvernul Israelul nu a reușit să apere locuitorii din sud și nord de terorismul naționalist care ne lovește de ani de zile”.
„Domnule Kochavi, ai adormit în gardă? Ai fost ocupat doar cu Iranul? La Washington? Coboară din Olimp și deschideți ochii: bandele beduine care se dezlănțuie în sud nu se revoltă doar din motive criminale. Scopul acestor bande de beduini este să-i sperie pe evrei”, a subliniat avocatul.
Sedovnik a mai scris: „Violarea unei fetițe evreice care doarme în casa ei, în camera ei, este o crimă de război așa cum a fost definită de Consiliul de Securitate al ONU și este timpul ca șeful Statului Major să se ocupe de trasarea unui alt drum către ală politică … plasarea forțelor militare într-o adevărată operațiune militară de eliminare a pogromurilor asupra evreilor și a bunurilor acestora, pogromurilor asupra femeilor, copilăriei, onoarei private și colective. A sosit timpul ca Țahal să-și schimbe atitudinea față de popor, altfel nu mai este o armată populară”. (Anima News)

Lasă un răspuns