Eliberarea unei israelience deținute în Siria a fost amânată / Netanyahu: ”Am profitat de relația mea personală cu președintele rus Vladimir Putin”

Înalți oficiali israelieni au revenit miercuri seara în Israel după o vizită la Moscova, în timpul căreia au încercat să negocieze eliberarea unuei israelience deținute în Siria.

Eliberarea ei ar trebui obținută în schimbul punerii în libertate a doi prizonieri sirieni care refuză deocamdată să fie deportați la Damasc, așa cum cere statul evreu.
Totuși, consilierul israelian pentru securitate națională Meir Ben-Shabbat și coordonatorul ostaticilor Yaron Blum consideră că problema ar putea fi rezolvată în câteva zile.
Cetățeana israeliană, a cărei identitatea nu a fost făcută încă publică, ar fi traversat „din greșeală” frontiera israeliano-siriană în zona Quneitra de pe Podișul Golan, a raportat anterior agenția de știri Sana.
“Lucrăm pentru a salva vieți. Nu pot decât să spun că am profitat de relația mea personală cu președintele rus Vladimir Putin”, a declarat Netanyahu într-un interviu acordat radioului militar. Șeful guvernului a fost, de asemenea, optimist, spunând că el crede că poate „rezolva acest caz”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: