Sute de oameni au participat miercuri seara la o petrecere de stradă în Piața Carmel (Shuk HaCarmel) din Tel Aviv, cu 24 de ore înainte intrării în vigoare, joi seara, a unei blocări nocturne, pentru a preveni organizarea adunărilor cu ocazia sărbătorii de Purim, precum și răspândirea coronavirusul.

Poliția a ajuns la fața locului și a dispersat mulțimea, dar zeci de persoane s-au întors după ce forțele de securitate au plecat.
„Insistăm în fiecare zi asupra importanței respectării directivelor sanitare pentru a păstra sănătatea tuturor și pentru a depăși periculoasa epidemie Covid-19. În cele din urmă, vedem imagini scandaloase ale unor petreceri și adunări iresponsabile”, a reacționat coordonatorul luptei împotriva pandemiei, Nachman Ash.
„Este foarte regretabil faptul că publicul larg a ales să se comporte în acest fel, în timp ce cifrele legate de contaminare rămân ridicate”, a subliniat el.
Guvernul israelian a aprobat marți seară stabilirea unei blocări nocturne pentru sărbătoarea de Purim, pentru a preveni răspândirea Covid-19 în țară. Această blocare va avea loc joi, vineri și sâmbătă seara, între orele 20:30 și 5 a.m. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s