Două familii au fost arestate pe aeroportul israelian Ben-Gurion după ce au încercat să intre în țară cu documente false emise de comisia parlamentară israeliană pentru scutiri.

„Pe un zbor al companiei United Airlines care a aterizat din New York, erau două familii. Prima familie de cetățeni străini compusă din 13 persoane a prezentat documente false și intrarea lor a fost refuzată”, a declarat Autoritatea israeliană pentru Imigrație și Populație.
A doua familie, formată din opt persoane – o mamă israeliană, un tată străin și șase copii – au ajuns și ele cu documente false ”, a adăugat instituția israeliană. Autoritatea pentru Imigrație și Populație din Israel precizează că prezentarea documentelor false este o infracțiune.
Conform reglementărilor în vigoare, cetățenii străini nu pot primi un document de la Comisia parlamentară pentru scutiri decât pentru a participa la înmormântări.
De menționat că la începutul acestei săptămâni a fost deschisă o anchetă cu privire la acuzațiile potrivit cărora pasagerii unui zbor El Al care pleca din New York au furnizat, înainte de îmbarcare, teste false PCR (pentru Covid-19, n.r.).
Problema documentelor false a fost dezbătută de Comitetul Economic al Knessetului (Parlamentul israelian, n.r.).
Șeful Diviziei Relații Internaționale a Departamentului israelian al Sănătății, dr. Asher Shalmon, a declarat că mii de oameni au fost deja arestați pe aeroport cu documente falsificate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s