ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZI

Israel / Aeroportul Ben Gurion: 21 de persoane arestate pentru intrarea în țară cu acte false

Două familii au fost arestate pe aeroportul israelian Ben-Gurion după ce au încercat să intre în țară cu documente false emise de comisia parlamentară israeliană pentru scutiri.

„Pe un zbor al companiei United Airlines care a aterizat din New York, erau două familii. Prima familie de cetățeni străini compusă din 13 persoane a prezentat documente false și intrarea lor a fost refuzată”, a declarat Autoritatea israeliană pentru Imigrație și Populație.
A doua familie, formată din opt persoane – o mamă israeliană, un tată străin și șase copii – au ajuns și ele cu documente false ”, a adăugat instituția israeliană. Autoritatea pentru Imigrație și Populație din Israel precizează că prezentarea documentelor false este o infracțiune.
Conform reglementărilor în vigoare, cetățenii străini nu pot primi un document de la Comisia parlamentară pentru scutiri decât pentru a participa la înmormântări.
De menționat că la începutul acestei săptămâni a fost deschisă o anchetă cu privire la acuzațiile potrivit cărora pasagerii unui zbor El Al care pleca din New York au furnizat, înainte de îmbarcare, teste false PCR (pentru Covid-19, n.r.).
Problema documentelor false a fost dezbătută de Comitetul Economic al Knessetului (Parlamentul israelian, n.r.).
Șeful Diviziei Relații Internaționale a Departamentului israelian al Sănătății, dr. Asher Shalmon, a declarat că mii de oameni au fost deja arestați pe aeroport cu documente falsificate.

One thought on “Israel / Aeroportul Ben Gurion: 21 de persoane arestate pentru intrarea în țară cu acte false

  • Adonai va ajuta candidatura d-lui Bennett la funcția de premier pentru salvarea Israelului de trădătorii lui Netanyahu cu toată echipa lui obiedentă ocultei mondiale malefice care acționează împotrivă întregii umanități și evident și a Israelului. Înțelepții israelieni patrioți din toate structurile trebuie să acționeze imediat chiar înainte de alegeri. Reușita Esterei și a unchiului ei este un model de urmat. Amen!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: