Trei copii, în vârstă de un an, trei și patru ani, au murit în această dimineață (joi) din cauza inhalării fumului într-un incendiu care a izbucnit în casa lor din Negev.

Lipsiți de conștiință, copiii, Abrar, Khaled și Lila Abu-Sabit, au fost transportați de părinți la o clinică locală din localitate.
Echipele medicale le-au oferit tratament la fața locului și i-au evacuat la spitalul Soroka din Be’er Sheva în timp ce se exercitau operațiuni de
Din nefericire, la spital au fost declarați morți.
Potrivit rudelor, copiii dormeau în cameră când a izbucnit incendiul. Mama familiei care a observat flăcările a sunat rapid la una dintre rude, dar a trecut ceva timp până când au reușit să-i salveze.
Abu-Abed, medicul pediatru care i-a tratat pe cei trei, a menționat că au fost afectați de inhalarea fumului și că se observă urme de funingine pe corpul lor.
Poliția regională din Negev a deschis o anchetă asupra incidentului.
La fața locului a fost trimisă și o echipă de anchetă a serviciilor de pompieri, condusă de comandantul stației Beer Sheva și însoțită de o brigadă de pompieri.
„Echipele efectuează în prezent o investigație completă a incidentului și apoi concluziile vor fi publicate”, au spus ei. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s