Israel / Coronavirus: O a patra izolare generală este „absolut posibilă” (Nachman Ash – foto)

O a patra izolare generală este „absolut posibilă”, a avertizat coordonatorul responsabil cu gestionarea epidemiei de coronavirus din Israel, în pofida vastei campanii de vaccinare desfășurate în țară.

Decizia de a redeschide Aeroportul Ben-Gurion pentru a permite israelienilor să se întoarcă în țară înainte de alegerile din 23 martie, este „departe de a fi ideală”, a declarat profesorul Nachman Ash pentru Channel 12, spunând că această inițiativă prezintă riscul introducerii de noi variante ale coronavirusului. în Israel.
El a amintit de asemenea că o creștere a ratei de contaminare este așteptată în următoarele săptămâni, din cauza ieșirii din izolare și a sărbătorilor de Purim organizate weekendul trecut.
“Avem câteva săptămâni cruciale înaintea noastră”, a avertizat el, adăugând că este necesară o “monitorizare specială” a ratelor de contaminare. “Este pe deplin posibil să vedem o creștere a numărului de pacienți grav bolnavi, s-ar putea să trebuiască să impunem restricții suplimentare și poate chiar o altă izolare”, a spus el.
Coeficientul de reproducere al coronavirusului, care a crescut de câteva zile, a atins pragul de 1 luni, indicând faptul că se așteaptă ca epidemia să se răspândească din nou în zilele următoare.
În același timp, guvernul a aprobat redeschiderea restaurantelor și reluarea anumitor clase de duminică viitoare. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: