Israel / Tel Aviv: Primul concert în aer liber pentru spectatorii vaccinați

Câteva sute de persoane vaccinate împotriva coronavirusului au participat vineri la un concert în aer liber organizat de primăria din Tel Aviv, primul de acest gen de la începutul pandemiei.

Dansând și purtând măști de protecție, în jur de 500 de spectatori entuziaști au urmărit de la tribunele stadionului de fotbal Bloomfield, recitalul cântărețului pop israelian Ivri Lider.
“Este cu adevărat grozav, sunt fericit și aștept cu nerăbdare concertul”, a spus Reut Gofer la sosirea pe stadion.
“Sper că acesta este începutul unei perioade în care vom putea reveni la viața noastră reală”, a adăugat ea.

    Pentru a intra pe stadion, spectatorii au trebuit să prezinte un certificat de la Ministerul Sănătății israelian care să demonstreze că au primit cele două doze de vaccin Pfizer-BioNTech, care aprovizionează rapid țara în schimbul datelor biomedicale asupra efectului tratamentului.
    Israelul, din care mai mult de jumătate din populație a primit cel puțin o primă doză de vaccin coronavirus, a ieșit treptat din al treilea blocaj la începutul lunii februarie.
    Accesul la evenimente culturale, săli de sport și hoteluri este rezervat în prezent persoanelor cu certificat de vaccinare.
    Aproximativ 796.465 de persoane infectate au fost identificate de statul evreu de la începutul pandemiei, dintre care aproximativ 5.834 au murit. (Anima News)

    Lasă un răspuns