O explozie s-a produs în apropierea unui centru de testare Covid-19 fără a provoca răniți în Olanda, unde introducerea unei blocări pe curs de noapte, la sfârșitul lunii ianuarie, a provocat cele mai grave revolte din câteva decenii.

Dispozitivul artizanal a explodat în satul Bovenkarpsel din Olanda de Nord, potrivit poliției, provocând pagube materiale.
„Lângă centrul de testare al serviciului local de sănătate publică din Bovenkarspel, un exploziv a explodat. Ferestrele au fost distruse,dar nu au fost răniți. Poliția investighează. Perimetrul a fost închis ”, se menționează într-un comunicat.
Serviciile de deminare au fost desfășurate la fața locului pentru a determina dacă există încă materiale explozive, potrivit televiziunii de stat NOS. „Deocamdată nu excludem orice piste și încă nu putem spune nimic despre motivații, o anchetă este în desfășurare”, a spus Menno Hartenberg, purtătorul de cuvânt al forței de poliție din Olanda de Nord, în timp ce exclude o pistă accidentală.
„Tot ce putem spune este că așa ceva nu se întâmplă întâmplător. Obiectul a fost lăsat jos”, a adăugat el. Dispozitivul, „un obiect metalic care se află între un tub și o cutie”, „a fost plasat acolo și a explodat lângă fațada centrului de testare”, a adăugat el. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s