Olanda: Explozie lângă un centru de testare Covid-19, un act care ar putea fi intenționat în conformitate cu poliția

O explozie s-a produs în apropierea unui centru de testare Covid-19 fără a provoca răniți în Olanda, unde introducerea unei blocări pe curs de noapte, la sfârșitul lunii ianuarie, a provocat cele mai grave revolte din câteva decenii.

Dispozitivul artizanal a explodat în satul Bovenkarpsel din Olanda de Nord, potrivit poliției, provocând pagube materiale.
„Lângă centrul de testare al serviciului local de sănătate publică din Bovenkarspel, un exploziv a explodat. Ferestrele au fost distruse,dar nu au fost răniți. Poliția investighează. Perimetrul a fost închis ”, se menționează într-un comunicat.
Serviciile de deminare au fost desfășurate la fața locului pentru a determina dacă există încă materiale explozive, potrivit televiziunii de stat NOS. “Deocamdată nu excludem orice piste și încă nu putem spune nimic despre motivații, o anchetă este în desfășurare”, a spus Menno Hartenberg, purtătorul de cuvânt al forței de poliție din Olanda de Nord, în timp ce exclude o pistă accidentală.
“Tot ce putem spune este că așa ceva nu se întâmplă întâmplător. Obiectul a fost lăsat jos”, a adăugat el. Dispozitivul, „un obiect metalic care se află între un tub și o cutie”, „a fost plasat acolo și a explodat lângă fațada centrului de testare”, a adăugat el. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: