Compania aeriană națională egipteană ”Egyptair” a depus o cerere de operare a zborurilor Tel Aviv – Cairo.

Reprezentanții companiei aeriene au declarat că oficialii ”Egyptair” vor veni în Israel săptămâna viitoare pentru o întâlnire pe această temă.
”Egyptair” intenționează să opereze 21 de zboruri săptămânale pe ruta Tel Aviv – Cairo.
Aceasta nu este o rută nouă pentru ”Egyptair”, a cărei filială ”Air Sinai” opera șapte zboruri săptămânale între Tel Aviv și Cairo, înainte de criza Covid-19, pe aeronave fără logo-uri sau pavilion egiptean. ”Egyptair” cere acum înlocuirea serviciului ”Air Sinai” și extinderea de la unul la trei zboruri zilnice.
Prezența anticipată a altor companii aeriene arabe pe aeroportul israelian Ben Gurion, cum ar fi ”Emirates”, ”Etihad Airways”, ”Gulf Air” și ”Royal Air Maroc”, ca urmare a Acordurilor Abraham, au convins-o pe ”Egyptair” să iasă din izolare. ”Egyptair” intenționează să ofere zboruri de legătură pentru israelieni din centrul său din Cairo către o gamă largă de destinații la nivel mondial.
”Egyptair” este o companie aeriană deținută de guvern, cu o flotă de 70 de avioane și care aparține de ”Star Alliance”, cea mai mare alianță globală de companii aeriene din lume. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s