”Egyptair” va înlocui ”Sinai Air” pe ruta Tel Aviv – Cairo

Compania aeriană națională egipteană ”Egyptair” a depus o cerere de operare a zborurilor Tel Aviv – Cairo.

Reprezentanții companiei aeriene au declarat că oficialii ”Egyptair” vor veni în Israel săptămâna viitoare pentru o întâlnire pe această temă.
”Egyptair” intenționează să opereze 21 de zboruri săptămânale pe ruta Tel Aviv – Cairo.
Aceasta nu este o rută nouă pentru ”Egyptair”, a cărei filială ”Air Sinai” opera șapte zboruri săptămânale între Tel Aviv și Cairo, înainte de criza Covid-19, pe aeronave fără logo-uri sau pavilion egiptean. ”Egyptair” cere acum înlocuirea serviciului ”Air Sinai” și extinderea de la unul la trei zboruri zilnice.
Prezența anticipată a altor companii aeriene arabe pe aeroportul israelian Ben Gurion, cum ar fi ”Emirates”, ”Etihad Airways”, ”Gulf Air” și ”Royal Air Maroc”, ca urmare a Acordurilor Abraham, au convins-o pe ”Egyptair” să iasă din izolare. ”Egyptair” intenționează să ofere zboruri de legătură pentru israelieni din centrul său din Cairo către o gamă largă de destinații la nivel mondial.
”Egyptair” este o companie aeriană deținută de guvern, cu o flotă de 70 de avioane și care aparține de ”Star Alliance”, cea mai mare alianță globală de companii aeriene din lume. (Anima News)

Lasă un răspuns