Israelul și Arabia Saudită sunt în discuții avansate pentru ca premierul Benjamin Netanyahu să se întâlnească mâine cu prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman în prima sa vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, a informat miercuri seara radiodifuzorul public Kan.

Potrivit canalului israelian, întâlnirea ar putea avea loc în același timp cu cea a lui Netanyahu cu prințul moștenitor al Emiratelor Arabe Unite Mohammed bin Zayed.
Surse din Ierusalim spun că primul ministru israelian s-a deplasat în secret la sfârșitul lunii noiembrie în Arabia Saudită pentru a discuta despre o posibilă standardizare cu Mike Pompeo și Mohammed ben Salman.
Într-un discurs ținut în timpul acordării unui premiu pentru” lupta „sa împotriva antisemitismului”, fostul diplomat american Mike Pompeo a spus că „mulți” din Arabia Saudită doresc normalizarea cu Israelul. Benjamin Netanyahu și-a amânat vizita în Emirate și Bahrain la începutul lunii februarie din cauza restricțiilor de călătorie impuse pentru a combate pandemia de coronavirus. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s