Un musulman radicalizat a fost arestat la Singapore pentru că a planificat mai multe atacuri cu înjunghierea asupra evreilor, a informat marți presa din Singapore.

Potrivit ”Straits Time”, care citează oficialii de securitate, Amirull Ali, în vârstă de 20 de ani, a planificat să ucidă cel puțin trei evrei în timp ce părăseau o sinagogă de pe strada Waterloo, după rugăciunile de Shabbat.
Amirull Ali, care era membru cu normă întreagă al Forțelor Armate din Singapore (SAF) când a fost arestat în februarie, s-a radicalizat după ce a cercetat pe internet conflictul israeliano-palestinian.
Potrivit serviciilor de securitate din Singapore, el a planificat să meargă în Fâșia Gaza pentru a se alătura aripii militare a grupului terorist Hamas. Amirull Ali își alesese țintele presupunând că și-ar fi îndeplinit serviciul militar în Israel și, prin urmare, ar fi comis presupuse atrocități împotriva palestinienilor.
Tânărul a fost arestat conform legilor stricte din Singapore, cunoscut pentru legislația sa foarte severă împotriva crimelor și delictelor, care autorizează detenția fără proces.
Cu toate acestea, cazul lui Amirull Ali este relativ rar în orașul-stat, unde diferite grupuri religioase și etnice trăiesc în general în pace între ele. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s