Compania israeliană ”Oramed Pharmaceuticals” a început studiile clinice ale unui vaccin sub formă de pilule contra COVID-19 (VIDEO)

Compania farmaceutică israeliano-americană ”Oramed Pharmaceuticals” a anunțat prima fază a studiilor clinice pentru primul vaccin din lume contra COVID-19, care va fi administrat pe cale orală, sub formă de pilule.

Oramed a anunțat crearea ”Ora-vax Medical”, o firmă de capital de risc cu ”Premas Biotech” în India, pentru a efectua studii clinice ale unui nou medicament care ar putea facilita în mod semnificativ lupta împotriva coronavirusului.
”Oramed Pharmaceuticals” a fost fondată în 2006 de Miriam Kidron, cercetătoare la Spitalul Universitar Hadassah Ein Kerem din Ierusalim, și de fiul ei Nadav Kidron.
PDG-ul companiei, Nadav Kidron, a declarat că ”Oramed” și ”India Premas” au început negocierile la începutul anului 2021 pentru a crea un produs comun care să revoluționeze piața vaccinurilor. ”Oramed” s-a specializat mult timp în dezvoltarea medicamentelor orale care în trecut au fost administrate doar prin injectare. Mai exact, ea a creat capsule de insulină pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 1 și tip 2. Acesta este acum în a treia etapă de testare pentru certificare FDA.
O companie indiană a creat un vaccin împotriva coronavirusului și israelienii au aplicat tehnologia lor la administrarea orală.
Testele pe animale au arătat că o capsulă ”Ora-vax” creează suficienți anticorpi în organism pentru a rezista coronavirusului.
Vaccinul VLP (particule asemănătoare virusului) oferă protecție triplă – nu numai împotriva vârfului SARS CoV-2, ci și împotriva altor două proteine, informează ”BusinessWire”.
Vaccinurile Pfizer și Moderna neutralizează doar proteina “spin” prin care virusul se atașează de celulă, iar unele tulpini noi sunt capabile să depășească acest obstacol.
În teorie, vaccinul indian oferă o protecție mai fiabilă, iar metoda de administrare capsulă-corp face procedura de vaccinare neobișnuit de ușoară. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: