Celebrul actor George Segal a decedat la 87 de ani

Renumitul actor George Segal, care a jucat în filme, precum ”Blume in Love” și ”Look Who’s Talking”, precum și în ”Just Shoot Me!” și ”The Goldbergs”, a murit la vârsta de 87 de ani.

El a fost unul dintre primii actori de film americani care a obținut un rol principal cu un nume evreiesc neschimbat, deschizând astfel calea pentru artiști precum Dustin Hoffman și Barbra Streisand.
“Familia este devastată să anunțe că George Segal a murit din cauza complicațiilor de la operația de bypass”, a declarat soția lui Segal, Sonia, într-un comunicat.
“Suntem profund întristați să aflăm de moartea lui George Segal. A fost o adevărată icoană și legendă în această afacere și un membru integral al familiei noastre Sony”, a declarat Sony Pictures TV, care produce ”The Goldbergs”, într-un alt comunicat.
Segal a jucat, de asemenea, în ”The Longest Day” și ”Ship of Fools”, pentru care a fost nominalizat la Oscar lacategoria “Cel mai bun film”.
În 1964 a primit Premiul Globul de Aur pentru ”Noua Stea a Anului”, pe care l-a împărțit cu actorul Haim Topol.
A câștigat două premii Globul de Aur, inclusiv Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un musical sau comedie cinematografică pentru interpretarea sa în ”A Touch of Class”. (Anima News)

Lasă un răspuns