ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel/ Alegeri: „Nu vreau să fac parte din niciun bloc” (Mansour Abbas)

Liderul Partidului Islamist Ra’am, Mansour Abbas, a luat cuvântul joi seară la Nazaret, în timp ce continuă discuțiile între diverșii lideri de partide pentru formarea unui guvern.

Mansour Abbas a anunțat că nu dorește să „facă parte din niciun bloc”, ținând un discurs unificator în favoarea unei uniuni a societății israeliene.
„Coranul ne ghidează, numitorul nostru comun este mai important decât ceea ce ne separă, eu sunt pentru securitate și coexistență: acesta este momentul pentru a crea o altă realitate pentru toți cetățenii acestui stat”, a spus el.
„Trebuie să facem posibilă viața comună pe acest pământ sfânt și binecuvântat pentru cele trei religii și cele două popoare. Eu sunt pentru respectarea fiecărei persoane. Datoria noastră este să respingem violența și să sfințim viața”, a adăugat el.
Mansour Abbas a subliniat faptul că astăzi, statul Israel „își schimbă fața și se confruntă cu o nouă realitate, dar refuză să o recunoască”.
„Cu siguranță vom avea unele neînțelegeri, dar trebuie să găsim mijloacele și dreptul de a ne cunoaște reciproc, de a lupta împotriva rasismului și ignoranței. Nu am boicotat pe nimeni, reprezint mai mult de 20% din locuitorii acestei țări care suferă de insecuritate, probleme de locuințe și, uneori, de dificultatea de a se realiza individual și colectiv”, a declarat Mansour Abbas.
În cele din urmă, el a precizat că nu se va alătura niciunui bloc pro sau anti-Netanyahu, dar că reprezintă „blocul alegătorilor săi”.
„Voi recomanda schimbarea realității, privind spre viitor și dorim ca toate părțile să adopte abordarea noastră”, a concluzionat el. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: