Tribunalul din Ierusalim: Netanyahu trebuie să asiste la audierea de luni

Judecătorii de la Tribunalul din Ierusalim au decis joi că primul ministru israelian Benjamin Netanyahu trebuie să participe luni la audierea de deschidere a fazei de prezentare a probelor din procesul său pentru corupție.

Cu toate acestea, judecătorii l- au fost de acord ca primul ministru să nu fie prezent personal la tribunal în timpul mărturiei fostului editor al site-ului de știri Walla, Ilan Yeshua, martor în dosarul de corupție cunoscut sub numele de Cazul 4000.
Decizia se datorează faptului că Netanyahu nu a avut contact personal cu Yeshua atunci când asociații săi ar fi intervenit în acoperirea mediatică a organizației de știri.
Avocații premierului Benjamin Netanyahu au cerut miercuri Tribunalului Districtual din Ierusalim să-l scutească pe primul ministru de participarea la audierile în instanță care îi deschid procesul de corupție săptămâna viitoare.
Faza de revizuire a probelor procesului lui Netanyahu pentru corupție, fraudă și încălcarea încrederii începe luni, audierile fiind programate de trei ori pe săptămână, de luni până miercuri, între orele 09.00 și 15:30.
Procesul judiciar intens are loc în același timp cu întâlnirile de luni ale președintelui Reuven Rivlin cu reprezentanții tuturor partidelor politice pentru a-și prezenta nominalizările pentru viitorul prim ministru, în urma alegerilor neconcludente de săptămâna trecută. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: