Israel: Președintele Reuven Rivlin l-a felicitat pe Papa Francisc, cu ocazia Paștelui catolic

Președintele israelian Reuven Rivlin i-a transmis cele mai bune urări Papei Francisc vineri, cu ocazia Paștelui catolic

„Sfinția Voastră, din Ierusalim, orașul lui Dumnezeu, vă transmit salutările mele calde pentru zilele sfinte ale Paștelui. Din păcate, aceasta este a doua oară la rând când ne-am sărbătorit zilele sfinte în umbra pandemiei Covid-19. Această pandemie a dovedit că, granițele dintre țări sunt artificiale, deoarece boala nu face distincția între națiuni și între credincioșii diferitelor religii”, a scris Rivlin.
„Cred că acest lucru ne-a întărit gradul de conștientizare în importanța cooperării, a valorilor frăției, umanității, încrederii reciproce și a ajutorului. Suntem mândri că operațiunea noastră de imunizare aici, în Israel, a fost accesibilă tuturor rezidenților, adepți de toate credințele și membri ai tuturor comunităților. De asemenea, cooperăm cu vecinii noștri din regiune, cu palestinienii”, a adăugat el.
Președintele israelian a subliniat, de asemenea, că Acordurile Abraham, semnate în septembrie între Israel, Emiratele Arabe Unite și Bahrain, „aduc o mare speranță și creează o oportunitate specială pentru o eră a păcii, stabilității și cooperării în regiunea noastră și sper că vecinii noștri palestinieni vor profita, de asemenea, de această oportunitate unică”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: