Israel/Ziua Independenței: Parada Forțelor Aeriene revine în acest an la traiectoria obișnuită

Israelul se pregătește să sărbătorească cea de-a 73-a Zi a Independenței cu Parada Forțelor Aeriene, care va reveni la traiectoria sa obișnuită în acest an, după ce a fost anulată în urmă cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Zborul anual de Ziua Independenței, un eveniment popular și emblematic al acestei zile de festivități, va trece peste mai multe orașe decât de obicei, “pentru a saluta toți cetățenii Israelului”, a declarat vineri un purtător de cuvânt al armatei.
Spre deosebire de anul trecut, mulțimilor li se va permite să se adune pentru a urmări avioane și alte aeronave militare din cauza ridicării restricțiilor majore asupra coronavirusului.
Parada va include avioane de luptă F-15, F-16, F-16I și F-35; Aeronave de antrenament Lavi; Avioane de marfă C-130 și C-130J, precum și elicoptere Black Hawk, Sea Stallion, Panther și Apache, care sunt, de asemenea, programate să ia parte pe 15 aprilie între orele 10:30 și.13:00.
Anul trecut, în mijlocul pandemiri de coronavirus, traiectoria paradei aeriene tradiționale de Ziua Independenței statului israelian a fost modificată, iar avioanele militare au survolat diferitele spitale din țară în semn de omagiu adus îngrijitorilor.
Israelienii au văzut “inimi” desenate de avioane pe cer. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: