Un cuplu tânăr de evrei religioși și fetița lor de un an au fost atacați cu un cuțit de un prizonier eliberat săptămâna aceasta în Manhattan, a informat New York Post.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un bărbat care ținea o umbrelă apropiindu-se de cei trei și înjunghiindu-i în mod repetat. Potrivit poliției și imaginilor video, tatăl a suferit leziuni la cap, mama a fost tăiat la buza și copilul a fost tăiat pe bărbie. Aceștia au fost tratați la fața locului și li s-a refuzat un tratament medical suplimentar.
Atacatorul, Daryl Jones, a fost arestat și acuzat de trei capete de acuzare de agresiune, inclusiv agresiune asupra unei persoane sub vârsta de 7 ani și alte infracțiuni. Părinții au mărturisit că Jones nu a făcut o declarație antisemită în timpul incidentului.
NYPD a confirmat ulterior că investighează atacul asupra familiei evreiești ca o posibilă crimă din ură.
Potrivit New York Post, Jones a fost eliberat din închisoare luna trecută. El a fost închis mai mulți ani după ce a recunoscut o tentativă de crimă în timpul unui jaf în august 2011 în Upper East Side. (Anima News)