LUMEA DE AZI

Manhattan: Un cuplu de evrei și copilul lor au fost înjunghiați (VIDEO)

Un cuplu tânăr de evrei religioși și fetița lor de un an au fost atacați cu un cuțit de un prizonier eliberat săptămâna aceasta în Manhattan, a informat New York Post.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un bărbat care ținea o umbrelă apropiindu-se de cei trei și înjunghiindu-i în mod repetat. Potrivit poliției și imaginilor video, tatăl a suferit leziuni la cap, mama a fost tăiat la buza și copilul a fost tăiat pe bărbie. Aceștia au fost tratați la fața locului și li s-a refuzat un tratament medical suplimentar.
Atacatorul, Daryl Jones, a fost arestat și acuzat de trei capete de acuzare de agresiune, inclusiv agresiune asupra unei persoane sub vârsta de 7 ani și alte infracțiuni. Părinții au mărturisit că Jones nu a făcut o declarație antisemită în timpul incidentului.
NYPD a confirmat ulterior că investighează atacul asupra familiei evreiești ca o posibilă crimă din ură.
Potrivit New York Post, Jones a fost eliberat din închisoare luna trecută. El a fost închis mai mulți ani după ce a recunoscut o tentativă de crimă în timpul unui jaf în august 2011 în Upper East Side. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d