În ce țări pot călători israelienii care s-au vaccinat?

De când viața revine încet încet la normal, mulți israelieni se întreabă dacă merită să meargă în vacanță și unde? Ce se întâmplă cu copiii nevaccinați când se întorc în Israel? Ciprul este deschis persoanelor care au fost vaccinate, dar cum rămâne cu Thailanda și Seychelles?

Țările care și-au deschis frontiera pentru israelieni numai dacă sunt vaccinați

Grecia: Deschis turiștilor israelieni vaccinați cu un test negativ de până la 72 de ore înainte de zbor. Notă: o stare de asediu nocturn este în prezent în vigoare în Grecia.

Seychelles: Deschis pentru turiștii israelieni vaccinați cu un test negativ de până la 72 de ore înainte de zbor.

Georgia, Islanda, Slovenia, Guatemala: Deschis turiștilor israelieni vaccinați fără teste negative și cu scutire de la perioada de izolare.
În Georgia, izolarea parțială este în prezent în vigoare.

Thailanda: Israelienii vaccinați ar trebui să poată călători în Thailanda din nou din iulie.

Cipru: De la 1 aprilie, pasagerii vaccinați sunt scutiți de testele corona sau de izolare. Cei nevaccinați pot intra sub rezerva testelor Corona.

Țările deschise turiștilor israelieni sub rezerva prezentării unui test negativ

Statele Unite ale Americii, Dubai, Mexic, Maldive, Brazilia: Turiștii israelieni pot vizita aceste țări sub rezerva prezentării unui test corona negativ.
În aceste țări, nu există relativ restricții interne, iar întreprinderile funcționează normal.

Turcia și Bulgaria: Turiștii israelieni pot vizita aceste țări sub rezerva prezentării unui test corona negativ. Trebuie remarcat faptul că, în aceste țări, există restricții locale semnificative care pot face dificilă șederea.
Turcii au o stare de asediu de noapte și intenționează să implementeze o închidere completă cu începerea Ramadanului în aprilie.

Ucraina: Turiștii israelieni pot călători în această țară numai prin prezentarea unui test Corona negativ, dar țara intră într-o perioadă de izolare – școlile sunt închise, transportul public este disponibil numai pentru lucrătorii esențiali și restaurantele sunt închise.

Polonia: Din 26.03, Polonia a permis turiștilor israelieni vaccinați să intre, sub rezerva unui test Corona negativ de 72 de ore înainte de decolare. Polonia este în carantină.

Ce este important să știți înainte de rezervarea unui zbor

Este obișnuit ca zborurile vândute să fie anulate brusc din cauza noilor orientări în țara de destinație sau în Israel sau din cauza unui număr mic de călători.

Un test Corona negativ de mai puțin de 72 de ore este necesar pentru a reveni în Israel.

Toți copiii, cu excepția celor care au avut Corona, trebuie să fie izolați la întoarcerea lor în Israel.

Și înainte de rezervarea biletelor, verificați instrucțiunile de călătorie de pe site-ul consulatului din Tel Aviv în țara de destinație, deoarece acestea sunt în continuă schimbare, verificați toate cerințele țării de destinație și asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru zbor.
Călătorie plăcută! (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: