Conform noilor linii directoare publicate de Autoritatea israeliană pentru Populație și Imigrări, începând de miercuri, 7 aprilie, persoanele neisraeliene vor putea călători în Israel, cu condiția să aibă o rudă de gradul I care locuiește în țară.

Numai persoanele vaccinate împotriva coronavirusului sau recuperate din boală vor putea să se îmbarce, de asemenea, cu prezentarea unui test PCR negativ, cu excepția bebelușilor cu vârsta de până la un an.
În plus, documentele care atestă legătura părintească cu o apostilă vor fi, de asemenea, necesare pentru îmbarcare. În cazuri excepționale, scutirea de la ștampila de apostilă va fi dată de șeful diviziei consulare a Ministerului Afacerilor Externe sau de adjunctul acestuia.
Cererile trebuie depuse la Ministerul Populației sau direct prin ambasade.
Un cetățean sau un rezident permanent care locuiește în străinătate, care are un membru al familiei de gradul I în Israel, va putea, de asemenea, să călătorească în țară împreună cu soțul / soția și copiii, chiar dacă ei înșiși sunt străini.
Vaccinarea în masă în Israel a făcut posibilă ușurarea condițiilor de intrare pe teritoriu și redeschiderea în mare parte a economiei țării.
Israelul și-a închis granițele străinilor (care nu au cetățenia israeliană) în martie anul trecut pentru a limita răspândirea coronavirusului în țară și importul de variante ale virusului. (Anima News)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s