Agenți iranieni au încercat să ademenească israelieni în străinătate pentru a-i răpi

Agenții de informații iranieni au încercat să-i ademenească pe israelieni în străinătate cu scopul de a-i răpi, au declarat într-un comunicat comun serviciul de securitate Shin Bet și agenția de informații Mossad.

Agenții iranieni au creat profiluri false pe Instagram, de obicei ale femeilor din industria turismului, și au contactat israelienii.
De asemenea, au încercat să-i atragă pe israelieni la întâlniri în străinătate cu propuneri de afaceri sau oferte de întâlniri amoroase, conform serviciilor israeliene de informațiil.
Serviciile i-au avertizat pe israelienii care fac afaceri în străinătate să se ferească de solicitările din conturile de rețele sociale.
“Oficialii de securitate fac apel la cetățenii israelieni care au relații de afaceri în străinătate să fie conștienți și vigilenți la cererile de informații de pe rețelele sociale, cereri care provin de la profiluri pe care nu le recunosc și să evite contactul cu ei”, au avertizat agențiile.
Țările nominalizate de agenții includ țările arabe, Turcia, state din Golf și țări din Caucaz, Africa și Europa. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: