Ierusalim: Netanyahu la Austin: Israelul nu va permite Iranului să îndeplinească obiectivul: genocidul nuclear (VIDEO)

Luni, în timpul unei conferințe de presă comune cu secretarul american al Apărării Lloyd Austin, aflat în vizită în Israel, premierul israelian Benjamin Netanyahu a promis că Israelul nu va permite niciodată Iranului să dezvolte „capacitatea nucleară de a-și îndeplini obiectivul genocid de eliminare a Israelului”.

„Politica mea ca prim ministru al Israelului este clară. Nu voi permite niciodată Iranului capacitatea nucleară de a-și îndeplini obiectivul genocid de a elimina Israelul. Iar Israelul va continua să se apere împotriva agresiunii și terorismului Iranului “a spus Netanyahu. El a menționat recent comemorare a Zilei Holocaustului și faptul că Israelul „nu va permite niciodată ca un nou Holocaust să se întâmple din nou”.
În remarcile sale, Austin a descris vizita sa la memorialul Yad Vashem (Muzeul Holocaustului) din Ierusalim și modul în care l-a afectat.
„Vreau să reafirm angajamentul puternic al administrației față de Israel și față de poporul israelian. De aceea, am considerat că este important să ne întâlnim față în față și să ne exprimăm dorința serioasă de consultări strânse cu Israelul, în timp ce abordăm provocările comune din regiune”, a declarat el.
Secretarul american al Apărării a continuat, spunând: „De asemenea, am vrut să subliniez angajamentul meu personal de a consolida securitatea Israelului. Legăturile strânse și puternice de care ne bucurăm cu Israelul sunt esențiale pentru stabilitatea și securitatea regională din Orientul Mijlociu. Amândoi suntem de acord că trebuie să lucrăm în continuare pentru a acționa îndeaproape împreună, în direcția îmbunătățirii parteneriatul strategic SUA-Israel”.
Austin a adăugat că au discutat ”modalități de aprofundare a relației de apărare în fața amenințărilor regionale”. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: