Israel: Peste 60 de ambasadori au participat la primul eveniment diplomatic post-coronavirus în ajunul Zilei Independenței

Peste 60 de ambasadori din întreaga lume au participat duminică seara la o recepție la Tel Aviv, găzduită de fostul ambasador israelian la Națiunile Unite, Danny Danon, în ajunul celei de-a 73-a aniversări a independenței statului Israel (Yom Atsmaout), care va avea loc miercuri seara.

Acesta este primul eveniment diplomatic organizat în Israel și în lume, de la debutul pandemiei de coronavirus.
Danny Danon, fost ambasador al Israelului la ONU, i-a felicitat pe ambasadorii care au urmărit îndeaproape succesele Israelului în ultimii ani; el a lăudat, de asemenea, faptul că statul ebraic este prima țară din lume care a ieșit din criza sănătății, poziționându-se ca un lider în vaccinarea împotriva coronavirusului.
Danny Danon a abordat și problema programului nuclear al Iranului.
“Luăm foarte în serios amenințările de la inamicii noștri. Dacă Statele Unite decid să revină la acordul nuclear din 2015 fără amendamentele necesare, Israelul va lua toate măsurile pentru a-și asigura interesele”, a spus Danny Danon.
“Este o onoare să particip la primul eveniment diplomatic din Israel după coronavirus. Doresc statului Israel și tuturor israelienilor o fericită Zi a Independenței”, a declarat Eric Danon, ambasadorul francez în Israel. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: