Ierusalim: Începând cu sfârșitul lunii mai, Israelul va permite intrarea turiștilor vaccinați

Israelul va permite grupurilor de turiști vaccinați să intre în țară începând cu 23 mai, au declarat marți oficialii. După aproximativ un an de închidere pentru turiști, Ministerul Turismului și Ministerul Sănătății din Israel au elaborat un plan de redeschidere a turismului, potrivit unei declarații comune publicate de ministere.

La început, un număr limitat de grupuri ar putea începe să sosească în țară. Călătorilor individuali li se va permite să intre în Israel într-o a doua etapă, considerentele de sănătate stabilind momentul, au spus ministerele.
Toți vizitatorii vor trebui să prezinte un test PCR negativ înainte de a urca în zborul către Israel și un test serologic pentru a dovedi vaccinarea la sosirea pe Aeroportul Internațional Ben-Gurion, lângă Tel Aviv. „Discuțiile vor continua cu diferite țări pentru a ajunge la acorduri pentru validarea certificatelor de vaccinare, astfel încât să se elimine necesitatea testării serologice”, se arată în comunicat.
Ministrul turismului, Orit Farkash-Hacohen, a declarat că speră că această mișcare va reînvia industria turistică a țării.
“Este timpul ca avantajul unic al Israelului ca țară sigură și sănătoasă să înceapă să-l ajute să se refacă după criza economică”, a spus ea în declarație. Israelul și-a închis frontierele din martie 2020.
Țara a început să iasă din cel de-al treilea blocaj național în februarie anul trecut, în timpul unei campanii de vaccinare menite să vaccineze întreaga populație adultă.
Cifrele recente publicate de Ministerul Sănătății din Israel arată că aproximativ 5 milioane din cei 9,3 milioane de oameni din Israel au primit ambele doze de vaccin. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: